Datos personales

Crida en defensa de la gestió pública de l'aigua

Crida en defensa de la gestió pública de l'aigua

martes, 25 de octubre de 2016

Inici de ronda de teatre per a nens a les Biblioteques públiques



Avui hem pogut disfrutar de l'obra "La memòria de l'aigua" de la Companyia Akwa, a la Biblioteca del districte 4 de Terrassa. Els petits i els grans han disfrutat de la màgia i la poesia d'aquest espectacle infantil que vol explicar la importància de l'aigua, la necessitat de que cuidem la natura i els ecosistemes i com a vegades els negocis obliden aquestes coses en la seva ceguesa que els porta només a mirar de guanyar diners.

Hem engegat el debat de l'aigua als barris, aprofitant l'ajuda del dispositiu per al Debat que ha obert l'Ajuntament de Terrassa. Hem pogut comprobar com de lluny de la gent està el debat i la gran necessitat que hi ha de que la informació arribi a tot arreu.

Els hem explicat com d'important és que totes participem en la gestió d'aquest bé comú que és l'aigua, i que la Taula de l'aigua volem que ningú en faci negoci, perquè l'aigua és un bé excepcional, de primera necessitat i que pot gestionar-se de forma més eficient si la gestió és directa i participativa, i enlloc de repartir dividends, el que paguem a través de taxa, cubriría unes millors infraestructures, una millor cura del medi ambient i uns preus més justos per a tothom.

Cada dimarts a les 18h. a una biblioteca diferent. No t'ho perdis. Consulta la plana de l'Ajuntament o a les Biblioteques o mira el Facebook i el Twitter(@tauladelaigua) de la Taula.

8 de novembre  BCT Districte 3. C. del Germà Joaquim,66

15 de novembre BCT Districte 6. Rambla Francesc Macià, 191-193

22 de novembre Centre Avel.lí Estrenjer. Districte 5 (Plaça de la Cultura, 5)

28 de novembre Centre Montserrat Roig. Districte 2 (Avinguda Barcelona, 180)














Si vols saber-ne més: En homenatge a la Maria Sala, amb qui vam conèixer la Companyia Akwa un dia de primavera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

La teva opinió és molt valuosa. L aigua és un bé comú.